Publieksinformatie

Ameezing Eindhoven, een groots meezingfeest, voor iedereen!

Dit jaar kunnen we weer uit volle borst meezingen tijdens het grootse meezingfeest: AMEEZING EINDHOVEN! Dit jaar wederom bij de Van Doorne Kiosk op de parkeerplaats tussen het Parktheater en het Stadspaviljoen in.

Music & drinks
Ameezing Eindhoven is een gratis toegankelijk evenement. Dit willen wij heel graag zo houden. Gratis betekent echter niet kosteloos voor de organisatie (denk bijvoorbeeld aan licht, geluid, podium, orkestleden). Bij een groots evenement, horen zeer hoge kosten.

Door het kopen van een drankje op het plein, sponsor je dus mee. Het is hierom dat we je dan ook vragen om geen eigen drank mee te brengen! Dit jaar zijn er geen tekstboekjes maar zullen er schermen zijn waarop de teksten zijn af te lezen. Wij hopen dat jullie gezellig samen met ons meezingen, lekker dansen en wat drankjes nuttigen.

Ben op tijd!
Vanaf 18.00 uur kun je al een plekje zoeken op de parkeerplaats voor de Van Doorne
Kiosk en is er om 18.30 uur een voorprogramma. Ameezing Eindhoven begint om 20.00 uur. Wees er op tijd bij! Rond 23.15 uur zullen we samen het laatste lied van ons programma zingen, daarna gaat het feest door met onze DJ. Als hij stopt, is het feest afgelopen, dat zal rond 00.00 uur zijn. Tot die tijd zijn de bars geopend!

Om iedereen zsm te kunnen helpen bij de barren, vragen wij jullie zo veel mogelijk cash te betalen. Dit gaat een stuk sneller, waardoor we samen wachtrijen kunnen voorkomen.

Zingen is voor iedereen: jong of oud, vitaal of beperkt.
We horen jullie graag op 20 september 2024.