HET LAMPEGATS GEMENGD MANNENKOOR PRESENTEERT
AMEEZING EINDHOVEN 2021

PUBLIEKSINFORMATIE

Ameezing Eindhoven, een groots meezingfeest, voor iedereen!!

Eindelijk kunnen we dit jaar weer uit volle borst meezingen tijdens het grootse meezingfeest: AMEEZING EINDHOVEN! Dit jaar niet op het vertrouwde Stadhuisplein maar bij de Van Doorne Kiosk op de parkeerplaats tussen het Parktheater en het Stadspaviljoen in.

Music, Food & drinks
Ameezing Eindhoven is een gratis toegankelijk evenement. Dit willen wij heel graag zo houden. Gratis betekent echter niet kosteloos voor de organisatie (denk bijvoorbeeld aan licht, geluid, podium, orkestleden). Bij een groots evenement, horen zeer hoge kosten. We hebben dan ook keuzes te maken en daarom is er dit jaar voor gekozen om een basic versie te organiseren. De organisatie hebben we dit jaar professioneel uitbesteed aan van Nielen Events en zij gaan het plein zo gezellig mogelijk inrichten. Zij verzorgen ook altijd de horeca op het Stadhuisplein en weten wat zorgt voor gezelligheid en nodig is om het saamhorigheidsgevoel en het meezingen te vergroten. Dit jaar zijn er naast de nodige bars ook foodtrucks aanwezig op het terrein. Je kunt dus gerust vroeg komen!

Vanwege Covid 19 hebben we geen beroep gedaan op onze trouwe sponsoren. Daarom willen wij ons publiek uitnodigen voor een bijdrage in de vorm van inkomsten uit de horeca die vereist zijn om Ameezing Eindhoven kostendekkend te houden. Door het kopen van een drankje op het plein, sponsor je dus mee. Het is hierom dat we je dan ook vragen om geen eigen drank mee te brengen! Dit jaar zijn er geen tekstboekjes maar zullen er schermen zijn waarop de teksten zijn af te lezen. Wij hopen dat jullie gezellig samen met ons meezingen, lekker dansen en wat drankjes nuttigen.

Toegangscontrole ben er op tijd!
Houdt er rekening mee dat de wachttijd in verband met de toegangscontrole wat langer kan duren dan u gewend bent. U moet om toegang te krijgen beschikken over een negatieve coronatestuitslag of een geldige QR-code.

U kunt geen toegangskaarten bestellen dat betekent dat er maximaal maximaal 3500 mensen op het terrein mogen worden toegelaten! Ben er dus snel bij want vol = vol. Dit jaar kun je naast de nodige drankjes ook terecht bij foodtrucks om wat te eten!

Vanaf 17.00 uur kun je al een plekje zoeken op de parkeerplaats voor de Van Doorne Kiosk en er zal een voorprogramma zijn. Ameezing Eindhoven begint om 20.00 uur. Wees er op tijd bij! Rond 23.15 uur zullen we samen het laatste lied van ons programma zingen, daarna gaat het feest door me onze DJ. Als hij stopt, is het feest afgelopen, dat zal rond 00.00 uur zijn. Tot die tijd zijn de bars geopend!

Ameezing Eindhoven is vanaf de eerste uitvoering in 2005, gekoppeld aan de jaarlijkse viering van de bevrijding van Eindhoven op 18 september. De driekleur van Nederland bepaalt rond deze datum het straatbeeld in het centrum van Eindhoven. Ameezing Eindhoven past graag in dit kleurbeeld. Onze kledingtip voor u als publiek: een mix van rood-wit-blauw! Dit jaar konden we vanwege Corona niet op onze vertrouwde eerste vrijdag na 18 september optreden.

Zingen is voor iedereen, jong of oud, man of vrouw, vitaal of beperkt. We horen jullie graag op 29 oktober 2021. 

CONTACT

Contact opnemen? Stuur een e-mail naar info@ameezing-eindhoven.nl of volg ons op Facebook of  Twitter!

icon_facebookicon_twitter

Luister nú al naar het volledige programma op: