HET LAMPEGATS GEMENGD MANNENKOOR PRESENTEERT
AMEEZING EINDHOVEN 2021

AMEEZING 2021

Ameezing dit jaar niet op het Stadhuisplein maar bij de Van Doorne Kiosk!

Ameezing Eindhoven 2021 basic vindt plaats op vrijdagavond 29 oktober. Deze keer vindt Ameezing niet plaats zoals  jullie gewend zijn op het Stadhuisplein maar bij de Van Doorne Kiosk aan de rand van het Stadswandelpark op de parkeerplaats tussen de Stadsschouwburg en het Stadspaviljoen.

Bij de mooie kiosk, gelegen tegenover het Stadspaviljoen mogen wij ons eindelijk sinds carnaval 2019 weer vol enthousiasme presenteren aan het publiek. En wij kunnen niet wachten. We hopen jullie weer te zien en te horen zodat we samen kunnen genieten van ons prachtige (gratis) meezing evenement.

Publieksinformatie

  • De ‘deuren’ gaan open vanaf 17.00 uur
  • Start AMEEZING 20.00 uur

Houdt er rekening mee dat de wachttijd in verband met de toegangscontrole wat langer kan duren dan u gewend bent. U moet om toegang te krijgen beschikken over een negatieve coronatestuitslag of een geldige QR-code.

U kunt geen plaatsen reserveren of toegangskaarten bestellen. Dat betekent dat er maximaal maximaal 3500 mensen op het terrein worden toegelaten! Ben er dus snel bij want vol = vol.

Programma

Als u thuis vast wil oefenen met zingen dan kan dat! Het volledige programma van deze avond kunt u vinden onder de knop Spotify rechts op de onze website.

 

CONTACT

Contact opnemen? Stuur een e-mail naar info@ameezing-eindhoven.nl of volg ons op Facebook of  Twitter!

icon_facebookicon_twitter

Luister nú al naar het volledige programma op: