HET LAMPEGATS GEMENGD MANNENKOOR PRESENTEERT
AMEEZING EINDHOVEN 2017

PUBLIEKSINFORMATIE

Ameezing Eindhoven , een groots meezingfeest, voor iedereen!!

Ook dit jaar kun je weer uit volle borst meezingen tijdens het grootse meezingfeest: AMEEZING EINDHOVEN! De vertrouwde ‘Perfect Sky’ (reuzenparaplu) en tekstboekjes zijn terug (in beperkte oplage).

Ameezing Eindhoven is een gratis toegankelijk evenement. Dit willen wij heel graag zo houden. Gratis betekent echter niet kosteloos voor de organisatie (denk bijvoorbeeld aan licht, geluid, podium, perfect sky). Bij een groots evenement, horen grootse kosten. We hebben dan ook keuzes te maken en daarom zal er dit jaar geen tribune zijn, wel is de vertrouwde ‘Perfect Sky” terug! Deze zorgt voor gezelligheid en verhoogt het saamhorigheidsgevoel.

Gelukkig kunnen wij bouwen op een groot aantal enthousiaste sponsoren. Zij leveren een mooie bijdrage, wij zijn hen erg dankbaar! Toch willen wij ons publiek ook uitnodigen voor een bijdrage. Inkomsten uit de horeca zijn vereist om Ameezing Eindhoven kostendekkend te houden. Door het kopen van een drankje op het plein, sponsor je dus mee. Het is hierom dat we je dan ook vragen om geen eigen drank mee te brengen! Dit jaar kun je bij de toiletten, voor € 2,50 een “Plasse-partout” kopen, zodat je hierna onbeperkt van het toilet gebruik kunt maken.
De tekstboekjes zijn in beperkte oplage terug, wij zijn blij met jullie bijdrage van € 1,- voor een boekje. Samen met jullie en onze sponsoren kan Ameezing Eindhoven zo een gratis toegankelijk evenement blijven!

Ameezing Eindhoven begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur kun je al een plekje zoeken op het Stadhuisplein en zorgen wij ervoor dat je vanaf 20.00 uur al vermaakt wordt. Wees er op tijd bij! Rond 23.15 uur zullen we samen het laatste lied van ons programma zingen, daarna gaat het feest door me onze DJ. Als hij stopt, is het feest afgelopen, dat zal om 01.00 uur zijn. Tot die tijd zijn de bars geopend!

Ameezing Eindhoven is vanaf de eerste uitvoering in 2005, gekoppeld aan de jaarlijkse viering van de bevrijding van Eindhoven op 18 september. De driekleur van Nederland bepaalt rond deze datum het straatbeeld in het centrum van Eindhoven. Ameezing Eindhoven past graag in dit kleurbeeld. Onze kledingtip voor u als publiek: een mix van rood-wit-blauw!

Zingen is voor iedereen, jong of oud, man of vrouw, vitaal of beperkt. Voor hen die gebruik maken van een rolstoel, zijn er voorzieningen getroffen om het evenement zo toegankelijk mogelijk te laten zijn. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van een aantal gereserveerde plaatsen voor rolstoelgebruikers. Meld u van te voren aan! Tevens zijn er speciale invalidentoiletten aanwezig.
Meld u van te voren aan

CONTACT

Contact opnemen? Stuur een e-mail naar info@ameezing-eindhoven.nl of volg ons op Facebook of  Twitter!

icon_facebookicon_twitter

Luister nú al naar het volledige programma op: